True

VENEIDEN JA MOOTTOREIDEN HUOLTOPALVELUT JA VARAOSAT

Kokenut ja asiantunteva huoltotiimimme hoitaa sekä veneiden että moottoreiden huollot ja korjaukset Kemiönsaaren ja Tammisaaren seudulla. Meiltä saat myös alkuperäisosia Yamahan moottoreihin sekä veneisiin. 

Ota yhteyttä huoltotiimiimme

Henrik Fabiansson

Henrik Fabiansson

Kemiönsaari


Onko sinulla huoltoasiaa Kemiönsaaren Venekeskukselle? Ota yhteyttä minuun!

henrik@venekeskus.com

045 183 8737

Stefan Lundström

Stefan Lundström

Tammisaari


Onko sinulla huoltoasiaa Tammisaaren Venekeskukselle? Ota yhteyttä minuun!

stefan@venekeskus.com

050 477 7543

Valtuutettu Yamaha-huolto


Yamaha on ollut venemoottoreiden markkinajohtaja jo yli 40 vuotta. Kaikki uudet venepakettimme varustetaan Yamahan laadukkailla moottoreilla, Venekeskus voi ylpeänä tarjota valtuutettua Yamaha-huoltoa sekä Yamahan alkuperäisosia. 

Yamaha-huoltopisteen oikeaoppisesti huoltama Yamaha-moottori on hoidettu parhaimmalla mahdollisella tavalla ja kulkee sen takia paremmin ja pidempään. Tämä näkyykin konkreettisesti siinä, että Yamaha-huollossa huolletuilla Yamaha-moottoreilla on viiden vuoden takuu! Muualla huolletun moottorin takuuaika on kolme vuotta.

Clarico-Text-Image

Laadukasta huoltoa ja korjauksia merkistä riippumatta


Moottorin merkistä riippumatta kokeneet huoltomiehemme huolehtivat asennuksista, huolloista, varaosista, korjauksista ja tuunauksista, jotta moottorisi toimisi täydellisesti alusta alkaen ja pitkällä tähtäimellä.

Clarico-Text-Image

Huoltoa myös liikkuvasti


Venekeskus tarjoaa tarvittaessa myös liikkuvaa venehuoltoa. Silloin meidän huoltotiimimme lähtee liikkeelle, ja veneenomistajana sinun ei tarvitse siirtyä pidemmälle kuin lähimpään satamaan. Siinä vene nostetaan trailerille, öljyt vaihdetaan, liikkuvat osat voidellaan, mahdolliset pienet korjaukset suoritetaan ja vene on taas valmis jatkamaan matkansa.

Clarico-Text-Image

Asiantunteva asennus ja tarkistetut vaihtoveneet  


Kaikkien uusien venepakettien asennukset ovat huoltomiehemme osaavissa käsissä. He varmistavat, että kaikki osat ovat paikoillaan ja toimivat niin kuin pitää. Myös kaikki vaihtoveneemme käyvät läpi huoltotiimimme tarkistuksen, jossa varmistetaan, että ne ovat kunnossa uuteen elämään merellä.

Clarico-Text-Image

Alkuperäisosia ja lisävarusteita


Oletko tee se itse ihminen, joka haluaa huoltaa ja kuunnostaa veneensä itse? Venekeskuksen kautta voit ostaa Yamahan alkuperäisosia sekä edustamiemme venemerkkien varaosia ja lisävarusteita.

Alla olevalla lomakkeella voit tiedustella hankkimasi varaosan tai lisävarusteen saatavuutta. Mitä tarkempia tietojaa annat, sitä helpompaa on meillä löytää sinulle juuri kaipaamasi tuote. 

Clarico-Text-Image

Varaosa- ja lisävarustetiedustelu

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.