True

RAHOITUSVAIHTOEHDOT

 

 


Osamaksurahoitus


Sopiva rahoituspaketti tekee veneenhankinnastasi edullisen ja mutkattoman. Rahoitusvaihtoehtoina voimme tarjota sekä Santanderin että LähiTapiolan turvallista ja joustavaa osamaksurahoitusta. Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan maksusuunnitelman, käsirahalla tai ilman, lyhyellä tai pitkällä sopimusajalla, kiinteällä tai vaihtuvalla korolla. Kerro toiveistasi, niin löydämme hyvän ratkaisun. 

Osamaksurahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.  


Easy Boating-leasing

Venekeskuksen Easy Boating -leasing sisältää halutessasi kaikki palvelut helppoon ja riskittömään veneen omistamiseen: Vene, varusteet, huolto, vesillelasku ja nouto sekä talvisäilytys sisältyvät yhteen kiinteään kuukausimaksuun. Tarvitset vain venevakuutuksen ja bensaa. 

Leasing – tai pitkäaikaisvuokra – on taloudellisesti havainnollinen ja turvallinen vaihtoehto. Kaikenkattava maksusuunnitelma luodaan etukäteen, joten vältyt yllätyskustannuksilta. 

Easy boating on hyvä vaihtoehto esimerkiksi sinulle, joka haluat kokeilla miltä veneen omistaminen tuntuu, tekemättä suurta ostopäätöstä. Leasing ei vaadi käsirahaa ja me olemme vastuussa veneen jäännösarvosta. Jos veneilykärpänen puraisee kunnolla voit myös, halutessasi, lunastaa veneen leasing-ajan loputtua. 

Easy boating -leasing voidaan räätälöidä täysin toiveittesi mukaan. Valtaosa asiakkaista tykkäävät leasingvaihtoehdon huolettomuudesta ja toivovat kaikenkattavaa leasingpakettia huoltoineen, palveluineen ja varusteineen, mutta mikäli lisäpalveluille ei ole tarvetta pelkän veneen leasing onnistuu myös. 

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää ja laskemme sinulle hyvän tarjouksen! 

Leasing vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.Leasing


Vaihtokaupat

Vaihtovene käsitellään venerahoituksen käsirahaosuutena. Venekaupan väliraha menee rahoitukseen. Kuukausierään määrään vaikuttaa myös rahoitusajan lisäksi hankittavan veneen viimeisen maksuerän suuruus. 

  Vaihtokaupat ovat keskeinen osa meidän liiketoimintaa. Meillä vaihtokaupat sujuvat vaivattomasti. Kerro vaihtoveneestäsi ja toiveistasi, niin saamme takuulla hyvät kaupat aikaisiksi! Vaihtokaupat

 Myyjämme kertovat mielellään lisää. Ota yhteyttä!

Mats Nyman

Mats Nyman

Myyjä


044 053 0616

mats@venekeskus.com

Sebastian Ruediger

Sebastian Ruediger

Myyjä


044 491 0110

sebastian@venekeskus.com

Patrik Enberg

Patrik Enberg

Myyntipäällikkö


050 067 2637

patrik@venekeskus.com

 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.