True

KEMIÖNSAAREN VENEKESKUS

Tervetuloa Venekeskuksen palvelupisteeseen Kemiönsaarella!

Kemiönsaaren Venekeskus


Avoinna:

Arkisin: 9-17
Lauantaisin: 10-14

Wuorionkuja 4, 25700 Kemiö

+358 2 42 3242
sales.k@venekeskus.com

Clarico-Text-Image

Miten voimme olla avuksi?

 

Clarico-Team-1

Mats Nyman

Myyntipäällikkö

044 053 0616

mats@venekeskus.com

Clarico-Team-1

Pål Byman

Myyjä

044 974 2387

pal@venekeskus.com

Clarico-Team-1

Ismo Ahola

Myyjä

044 974 6297

ismo@venekeskus.com

Clarico-Team-1

Henrik Fabiansson

Huolto

045 183 8737

henrik@venekeskus.com 

Löydä meille!

Venekeskuksen palvelut Kemiönsaarella

Meidän mielestämme veneilyn pitää olla huoletonta ja mukavaa. Siksi kaikki veneilijän palvelut ovat Venekeskuksessa käden ulottuvilla! Sijainti saariston sydämessä on tietotaitomme perusta. Vedet, saaret ja satamat ovat meille tuttuja, ja siksi pystymme neuvomaan asiakkaitamme monipuolisesti, veneilyyn liittyvissä asioissa.   


Venekeskuksen historia alkoi Kemiönsaarella ja Kemiön keskustassa sijaitsee nykyään yrityksen lippulaivamyymälä sekä pääkonttori. Isossa näyttelytilassa voi tutustua veneisiin ympäri vuoden, ja myymälästä löytyy paitsi veneitä myös moottoreita, laaddukkaita veneilytarvikkeita ja varaosia.


Mikäli veneisiin haluaa tutustua käytännössä koeajot järjestyvät Kemiönsaarella Kalkholmen Marinassa, missä venekeskuksella on oma Democenter. 


Huoltopuoli palvelee Kemiössä myymälän yhteydessä. Valtuutettu Yamaha-huolto sekä muut huolto- ja korjauspalvelut onnistuvat - myös liikkuvasti.


Venekeskuksella on vankka kokemus veneiden talvisäilytyksestä. Siihen on mainiot, isot tilat Björkbodassa, keskellä Kemiönsaarta. 


Työskentelemme aina asiakaslähtöisesti ja pyrimme räätälöimään jokaiselle sopivin ratkaisu huolettomaan ja nautinnolliseen veneilyyn.
To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.