True
Quarken Boats Venekeskuksen edustukseen
Venekeskus on mukana tekemässä venehistoriaa!


Quarken Boats on uusi suomalainen huippumerkki, joka lanseraataan tammikuussa 2022. Pohjoisen luonnon innoittamana, tämä suomalaisen veneenrakennustaidon tyylinäyte yhdistää puhtaat linjat, innovatiiviset ratkaisut ja ylivoimaisen suorituskyvyn. Quarken-mallit ovat kehitetty ja suunniteltuja alusta alkaen Yamahan vuodesta 2022 uudistuneelle DES + Total Tilt 4,2l 300hv V6 moottorille. Näin voidaan taata paras kokonaisuus.

Clarico-Picture

Täydellinen tuote meille tutulle asiakaskunnalle

Venekeskuksella suhtaudumme Quarken Boats jälleenmyyntiin nyörän ylpeinä ja jännittyneinä. Quarken Boats täydentää meidän tarjoamaa venemallistoa täydellisesti. Ja mikä parasta, moottorina on aina meille hyvin tuttu Yamaha.

Qarken -tarinaan me pystymme tuoman tietotaitomme rannikkoveneilyn tarpeista. Tiedämme minkälaisella veneellä perheet ja pariskunnat viettävät aikaansa merellä ja minkälaista käytännöllisyyttä, suorituskykyä ja turvallisuutta meidän yksin -veneilijät arvostavat. 

 Olemme vuosia olleet Cabin -veneiden edelläkävijä ja volyymilla mitattuna Suomen suurin jälleenmyyjä. Uusille asiakkaille voimme uuden Quarken veneen lisäksi tarjota veneelle rahoituksen vakuutuksineen ja monipuoliset talvisäilytys- ja huoltopalvelut.

Quarken yhteistyö tuntuu erityisen mielekkäältä uskottavien taustahahmojen ansiosta. Venemestari Osmo Ruokala on kerta toisensa jälkeen onnistunut osoittamaan suuntaa venealalla. Toimitusjohtaja Antero Sundbergon on tarkkaan arvioinut ja valinnut myyntikanavat, joilla Quarken veneistä tehdään heti globaali brändi. Quarken Boats on vuosikymmenten kokemuksen ja vankan tietotaidon tulos

Clarico-Picture

Ilmoita itsesi Q-joukkoon!

 Lähtölaskenta on alkanut. Quarken lanseerataan kohta virallisesti, ja myynti avataaan ensiesittelyn aikaan. Ilmoittaudu jo nyt ensimmäisten joukkoon, joille lasketaan henkilökohtainen Quarken tarjous. Sisäpiirissä saat muutenkin Quarken -tietoa, ja voit varmistaa, että saat halutessasi veneen ensi kesäksi.

sisään Ajankohtaista
Se oikea selviää koeajamalla!
Lähde kanssamme koeajelulle, kun #brygghäng syys-edition rantautuu Tammisaaren ja Västanfjärdiin.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.